مرگ استیو جابز باعث به تأخیر افتادن معرفی سیستمعامل جدید گوگل موسوم به آندروید 4 و اولین گوشی هوشمندی که قرار است با این سیستمعامل روانه بازار شود، شد. پس از یک وقفه كوتاه بالاخره انتظار به پایان رسید و سامسونگ و گوگل در کنفرانسی خبري از آخرین محصول مشترك خود رونمایی کردند. این گوشی که در ابتدا تحت نام نکسوس پرایم (Nexus Prime) خوانده میشد شارژ اتوماتیک ایرانسل در نهایت به گالکسی نکسوس تغییر نام داد تا نام و نشانی از سری کهکشانیهای سامسونگ هم در آن باشد.
عملکرد این نرمافزار مشابه راداری است که در سپر جلویی برخی اتومبيلها موجود است و موقع نزدیک شدن بیش از حد سپر به ماشین جلویی، به راننده هشدار میدهد. این برنامه به کمک چیپ جیپیاس تلفن همراه و دوربین دیجیتال آن کار ميکند. تنها به پایهای نیاز دارید تا تلفن را جلوی شیشه اتومبیل ثابت کند. جیپیاس سرعت ماشین را تخمین زده و آن را روي صفحه تلفن نمایش میدهد؛ همزمان، دوربین تلفن مسیر روبهرویی راننده را اسکن میکند. برنامه کاربردی iOnRoad این تصویر را بررسی کرده و فاصله ماشین شما را با ماشین رو به رویی پیشبینی میکند و در صورت کم بودن فاصله، با صدای هشدار بلندی شما را از خطر با خبر ميکند. این برنامه کاربردی در پیشگیری از بسیاری حوادث رانندگي نقش مفیدی خواهد داشت. بهنظر میرسد گوگل با عرضه گوشیهای هوشمند سری نکسوس و همکاری با سازندگان مشهور تلفنهای همراه تلاش دارد تا از اعتبار جهانی نام تجاری خود برای ورود به عرصه تجهیزات الکترونیکی بهرهبرداری کند، اما قبل شارژ اتوماتیک ایرانسل از آن باید کمی درباره ارتباط سیستمعامل آندروید و ساخت گوشیهای مشترک گوگل بدانیم.
سامسونگ که با اشتیاق فراوان و برای افزایش سهم بیشتر اسمارتفونها اقدام به استفاده از سیستمعامل نوپای آندروید در گوشیهای هوشمند خود کرده بود، در نهایت با عرضه گالکسی اس زنگ خطر را برای سایر رقبا به صدا درآورد. این گوشی هم مانند نکسوس شارژ اتوماتیک ایرانسل وان راه موفقیت را به سرعت پيمود، اما این برای گوگل راضیکننده نبود و سهم بیشتری از بازار را میخواست. هر چند قبل از عرضه رسمی این گوشی خبر خرید 5/12 میلیارد دلاری بخش موبایل موتورولا توسط گوگل نشان از عزم گوگل برای تولید گوشی هوشمند و شاید هم در آیندهای نزدیک تبلت بود، اما همگان منتظر رونمایی از نسل سوم گوشی گوگل بودند تا ببینند این بار گوگل برای مقابله با سیستمعامل جدید اپل یعنی iOS 5 و نسل پنجم آیفون یعنی آیفون 4s چه چیزی را رو خواهد کرد.
با توجه به ممنوعیت صحبت با تلفن همراه در حین رانندگی، برنامه شارژ اتوماتیک ایرانسل کاربردی جدید اپل، تلفنهای همراه را به ابزاری متفاوت در رانندگی تبدیل میکند.
بسیاری از کارشناسان پس از عرضه آندرويد پیشبینی میکردند كه گوگل بزودی وارد مقوله سختافزاری و عرضه تلفن همراه شود. این گمانهزنیها درست از آب درآمد و گوگل هم بر این باور بود كه شارژ اتوماتیک ایرانسل برای توسعه بهتر و بسط و گسترش سیستمعامل آندروید باید گوشی مختص خود را تولید نماید. شایعات و حرف و حدیثها با معرفی رسمی نکسوس وان (Nexus one) که به سفارش گوگل و توسط کمپانی تایوانی اچتیسی (HTC) ساخته شده بود پایان یافت و حالا گوگل دوران جدیدی را تجربه میکرد.
این گوشی با پشتیبانیهای گوگل و ساختار خوبی که داشت توانست به یکی از پرفروشهای آندروید فونها تبدیل شود و گوگل را برای ادامه راه و ساخت گوشیهای دیگر وسوسه شارژ اتوماتیک ایرانسل کرد. این ماجرا یعنی عرضه اولین گوشی گوگل به 2سال پیش برمیگردد. در سال بعد گوگل و سامسونگ دست همکاری به سوی هم دراز کردند تا از ماحصل آن گوشی دوم گوگل موسوم به نکسوس اس (Nexus s) متولد شود.
گالکسی نکسوس با ابعاد 9/8×9/67×5/135 میلیمتری نشان از یک گوشی هوشمند با ابعادی بزرگ دارد كه مخصوصا صفحه نمایشگر 65/4 اینچي آن با صرفنظرکردن از مدل Galaxy Note سامسونگ که حد واصل بین تبلت و گوشی است (با صفحه نمایشگر 3/5 اینچی) دارای بزرگترین صفحه نمایش بین گوشیهای هوشمند که تاکنون عرضه شده است، ميباشد. اين صفحه نمايش بزرگ ساخته شده تا کاربران لذت بیشتری از دیدن فیلم و گشت و شارژ اتوماتیک ایرانسل گذار در اینترنت را تجربه نمایند.
وزن این گوشي هوشمند 135 گرم است که با توجه به ابعاد آن مناسب و حتی سبک به شمار میآید. نمایشگر 65/4 اینچی این گوشی از نوع SuperAMOLED است، یعنی همان نمایشگری که گالکسی اس سامسونگ از آن بهره برده شارژ اتوماتیک ایرانسل بود.
تلفنهای همراه «کمک راننده» میشوند شارژ اتوماتیک ایرانسل
گوگل سیستمعامل متن باز آندرويد را براي تلفنهای همراه و تبلتها عرضه كرد تا سدی شود در برابر یکهتازیهای اپل با سیستمعامل iOS که در گوشیهای آیفون و تبلت آیپد شارژ اتوماتیک ایرانسل (ipad) اين شركت از آن استفاده میشود.
بسياري بر اين عقيدهاند که بهتر میبود اگر صفحه نمایش گالكسي نكسوس مانند گالکسی اس 2 از فناوري SuperAMOLED Plus استفاده میكرد تا میزان صرفهجویی در مصرف باتری افزايش میيافت. البته باید گفت با توجه به رزولوشن 1280×720 پیکسلي اين نمایشگر، نكسوس جديد با تراکم شارژ اتوماتیک ایرانسل 316 پیکسل در هر اینچ مربع برتری قابل توجهی نسبت به گالکسی اس 2 با تراکم 217 پیکسل در هر اینچ مربع دارد که این مورد هم نقطه مثبتی برای این محصول مشترك است.
گالکسی نکسوس بسیار خوشساخت است و گوشههای گرد شارژ اتوماتیک ایرانسل و انحنای پشت آن جلوه خاصی به تركيب آن داده و بر خلاف 2 مدل قبلی نکسوس خبری از صفحهکلید سختافزاری نیست. سامسونگ در اين گوشي خود از یک دوربین 5 مگاپیکسلی با امکان اتو فوکوس است و یک تکفلش از نوع LED در زیر آن كه نور کافی برای عکسبرداری در شرایط نوری نامناسب را فراهم میآورد، استفاده كرده است. این دوربین قابلیت فیلمبرداری با کیفیت Full HD را داراست.
مشخصات و امكانات گالكسي نكسوس شارژ اتوماتیک ایرانسل
نكته: گوگل با عرضه شارژ اتوماتیک ایرانسل گوشیهای هوشمند سری نکسوس و همکاری با سازندگان مشهور تلفنهای همراه تلاش دارد تا از اعتبار جهانی نام تجاری خود برای ورود به عرصه تجهیزات الکترونیکی بهرهبرداری کند
:: برچسبها:
شارژ مستقیم ایرانسل ,
شارژ اتوماتیک ایرانسل ,
خرید شارژ مستقیم ایرانسل ,
خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0