
در پشت XPERIA S یکی از مهمترین اجزای این اسمارتفون یعنی دوربین 12 مگاپیکسلی اتوفوکوس در بالاترین قسمت این بخش و در مرکز قرار گرفته است. در زیر این دوربین شارژ اتوماتیک ایرانسل به ترتیب تک فلش LED، اسپیکر اصلی دستگاه و میکروفون دوم برای ثبت صدا در فیلمبرداری قرار دارد
صفحهنمایش XPERIA S بدون شک مهمترین قسمت در ساختار کلی این مدل محسوب میشود وضوح این صفحهنمایش 4.3 اینچی، HD یا 1280×720 پیکسل است که در کنار HTC One X، Google Galaxy Nexus و Samsung Galaxy Note تنها مدلهای SIM Free موجود در بازار شبکه GSM با این وضوح محسوب میشوند. این شارژ اتوماتیک ایرانسل صفحهنمایش لمسی خازنی از 16 میلیون رنگ پشتیبانی کرده و به واسطه وضوح بالای خود به تراکم پیکسلی فوقالعاده 342 پیکسل در هر اینچ دست یافته است. کیفیت این پنل در میزان روشنائی، نمایش صحیح رنگها و کنتراست به لطف موتور پردازش تصویر BRAVIA engine در سطح بسیار مناسبی ارزیابی میشود و در این میان تنها نکته منفی قابل ذکر در مورد این پنل همچون دیگر تجربههای این سازنده در یک سال گذشته به مسئله نچندان راضی کننده زوایای دید مربوط میشود که در مقایسه با رقبا در رده پائینتری قرار میگیرد. سطح روی صفحهنمایش XPERIA S از شیشه ضد خش پوشیده است.
بخش بالای صفحهنمایش One S در محوطه مشکی رنگ اطراف لوگوی HTC سنسورهای تنظیم نور و شارژ اتوماتیک ایرانسل Proximity قرار گرفته و در بخش فلزی بالای این قسمت بجز اسپیکر تماس، یک دوربین VGA و LED تعیین وضعیت دیده میشود.
رویه مینیمالیستی HTC در جایگذاری کنترلرهای سختافزاری در گوشیهای این شرکت در رابطه با One S نیز تقریبا بطور کامل تکرار شده است در این مدل تنها نکته قابل ذکر در سمت راست، Rocker بزرگ و کشیده تغییر صدا و درسمت چپ، پورت Micro USB بدون پوشش محافظتیست که این پورت علاوه بر شارژر و شارژ اتوماتیک ایرانسل کابل اتصال کامپیوتر، با کمک تطبیق دهنده جداگانه MHL به HDMI نقش خروجی TV این مدل را نیز ایفا میکند. جک 3.5 میلیمتری اتصال هدست و کلید Power/Lock در بالا و میکروفون تماس این مدل در پائین آن جای گرفتهاند.
صفحهنمایش 4.3 اینچی One S با شباهت نزدیک به پنل Motorola RAZR XT910 از یک تفاوت بزرگ نسبت به XPERIA S برخوردار است؛ وضوح صفحهنمایش One S برابر با qHD یا 960×540 پیکسل است که در هر اینچ آن 256 پیکسل جای گرفته و نگفته پیداست که در مقابل شارژ اتوماتیک ایرانسل فشردگی پیکسلی 342 پیکسل در هر اینچ XPERIA S رقم کاملا پائینتری را ارائه میدهد. اما این تمامی ماجرا برای HTC و One S نیست چرا که پنل این مدل علیرغم وضوح پائینتر همچنان دارای یک برگ برنده مهم یعنی تکنولوژی پیشرفته ساخت است؛ فناوری ساخت صفحهنمایش One S برخلاف TFT LCD حاضر در XPERIA S از نوع پیشرفته Super AMOLED با کیفیت فوقالعاده در نمایش رنگها، میزان کنتراست و زوایای دید فوقالعاده است که از این لحاظ برتری محسوسی بر رقیب خود خواهد داشت البته این فناوری نیز طبق معمول فاقد نکات منفی نبوده و چینش PenTile Matrix آن تنها دو زیر پیکسل را به هر پیکسل اختصاص میدهد. میزان روشنائی پائینتر این پنل از دیگر نکات منفی این صفحهنمایش در مقابل XPERIA S است. پنل صفحهنمایش One S با پوشش محافظ Gorilla Glass در مقابل صدمات فیزیکی محافظت میشود که این مورد نیز از جمله برتریهای این بخش به پنلXPERIA S است.
زیر صفحهنمایش XPERIA S سه دکمه لمسی خازنی Back، Home و Menu که با سه نقطه کوچک مشخص شدهاند به چشم میخورد که لوگوی هر دکمه به نوار سفید رنگ زیر صفحه منتقل شده و تقریبا تمامی کاربران در اولین برخورد بجای لمس کردن نقطههای اصلی، آنها را فشار میدهند. این نوار سفید رنگ همانطور که گفته شد از جمله جذابیتهای اصلی XPERIA S است که با روشن شدن بخصوص به هنگام استفاده از دستگاه در تاریکی جلوه زیبائی به این مدل میبخشد. نکته مهم در رابطه با این نوار روشن علاوه بر مسائل ظاهری جایگذاری آنتن دستگاه در این قسمت است که با اندکی دقت بصورت یک نوار خاکستری در این بخش قابل مشاهده است. لوگوی حک شده شارژ اتوماتیک ایرانسل XPERIA دیگر نکته قابل ذکر در این قسمت است.
sony_xperia_s_vs_htc_one_s_mobile_comparison_10.jpg شارژ اتوماتیک ایرانسل
زیر صفحهنمایش One S از سه کلید Back، Home و Task Switcher استفاده شده که علیرغم حضور اندروید 4.0 بصورت پیشفرض در این مدل و عدم نیاز این سیستمعامل به حضور کلیدهای فیزیکی، عملا بعلت حضور پوسته اختصاصی Sense چارهای جز تعبیه مجدد این کلیدهای سهگانه در زیر صفحهنمایش نیست. در این ساختار از کلید Menu نیز شارژ اتوماتیک ایرانسل ظرفنظر شده و در مواقع لزوم یک گزینه Menu به المانهای به نمایش درآمده در صفحه افزوده میشود البته این شیوه نمایش برخلاف طراحی اصلی اندروید 4.0 که کلید منو را در همان ردیف گزینههای اصلی زیر صفحهنمایش نشان میدهد باعث اِشغال یک خط جداگانه در بخش زیری و طبیعتا کاهش فضای در اختیار کاربر میگردد.کناره سمت چپ XPERIA S تنها به پورت Micro USB با پوشش پلاستیکی تعلق دارد و در سمت راست نیز علاوه بر Rocker نسبتا کوچک تغییر صدا، پورت محافظت شده Micro HDMI و شاتر دوربین دستگاه به چشم میخورد که این آخری علیرغم بهبود نسبت به تجربه قبلی این سازنده در Arc S بار دیگر تا حدودی کوچک و با حداقل برآمدگی طراحی شده البته نرمی بیشتر این شاتر به نسبت Arc از مشکل لرزیدن دستگاه در هنگام فشار وارد کردن بروی این دکمه تا حدود زیادی کاسته است. در بخش بالائی XPERIA S جک 3.5 میلیمتری هدست و کلید Power/Lock قرار دارد و در پائین نیز بجز میکروفون و محل اتصال بند نکته دیگری دیده نمیشود.
بخش بالائی صفحهنمایش در XPERIA S علاوه بر اسپیکر برقراری تماس، محل دوربین دوم 1.3 مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری 720p، سنسور تقارب، حسگر نور محیط و یک چراغ LED وضعیت است که در حین شارژ بسته به میزان ظرفیت باقی ماندهِ باتری به رنگ سبز یا قرمز و در حین رخ دادن یک Notification (یک پیام جدید، یک تماس از دست رفته و...) شارژ اتوماتیک ایرانسل به صورت چشمکزن تغییر میکند.
sony_xperia_s_vs_htc_one_s_mobile_comparison_12.jpg شارژ اتوماتیک ایر
:: برچسبها:
شارژ مستقیم ایرانسل ,
شارژ اتوماتیک ایرانسل ,
خرید شارژ مستقیم ایرانسل ,
خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل ,
:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1